Čestitka Raičevića povodom katoličkog Uskrsa

dobri Dušan 

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku nadbiskupu barskom i upravitelju biskupije kotorske monsinjoru Roku Đonlešaju, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, uz želju da praznične dane proslave u zdravlju i blagostanju.

"Neka nas uskrnuće Isusovo, taj veličanstveni događaj koji je otkrio vječitu radost svim naraštajima, nadahne i osnaži u nama neprolazne vrijednosti Isusove nauke: mira, praštanja i ljubavi, kako bismo zajedno radili za dobrobit našeg grada i države.
Bar je svjedok zajedničkog života, protkanog ljubavlju između svih naroda i konfesija. Zato neka nas i ovaj Uskrs podsjeti da trebamo zajedno nastaviti putem dobra i truditi se da i budućim generacijama ostavimo u zavještanje ambijent u kojem je međuljudska sloga prirodna stvar.
U to ime, s iskrenom željom da Uskrs proslavite u dobrom zdravlju i radosti, u toplini svog doma s najbližima, još jednom vam čestitam najveći hrišćanski praznik", navodi se u čestitki predsjednika Raičevića.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar