Ko su kandidati za direktora/icu Doma zdravlja Bar?

 dom zdrvlja

Zatvoren je konkurs za direktora/ icu Doma zdravlja Bar, čeka se odluka.

Javni konkurs za imenovanje direktora/ice Doma zdravlja Bar je raspisan 8.februara. Prema saznanjima Primorskog portala na konkurs su se se prijavile tri kandidatkinje: dr Valentina Kalinić internista -endokrinolog, dr Bojana Vuković ginekolog – akušer i dr ekonomije Slađana Živanović.

Uz dokaze o ispunjenosti opštih uslova i uz dokaze o ispunjenosti posebnih uslova navedenih u svakom javnom oglasu, kandidat podnosi prijavu na oglas i CV.

-Takođe, ima pravo da priloži dokaze o postignutim izuzetnim rezultatima, stručnom usavršavanju, naučnim zvanjima, objavljenim naučnim i stručnim radovima uz naznaku gdje i kada su objavljeni, koji se dodatno boduju. Izbor kandidata vrši se nakon sprovedenog postupka provjere sposobnosti kandidata, navodi se u konkursu.

Dr Valentina Kalinić ima iskustva u zdravstvenim ustanovama na primarnom, sekundarnom nivou zdravstvene zaštite: Domu zdravlja Bar i Opštoj bolnici Bar. Poslednjih nekoliko godina radi u tercijarnom nivou zdravstvene zaštite- Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici. Osnivač je NVO Društvo za borbu protiv šećerne bolesti –Plavi krug Bar koja je realizovala 11 Kapmova za osobe sa dijabetesom, edukativnog karaktera prevashodno za djecu i omladinu, osobe sa dijabetos tip 2, i zdravstvene radnike.

Dr Bojana Vuković početkom decembra 2022. godine je imenovana za v.d. Doma zdravlja Bar. Do tada je radila u ginekološkoj ambulanti Doma zdravlja Bar.

Slađana Živanović obavljala je funkciju sekretara opštinskog sekretarijata za poljoprivredu u Opštini Bar, zatim je imenovana decembra 2016.godine na funkciju potpredsjednika Opštine Bar ispred Socijaldemokratske partije (SD) dok je predsjednik Opštine Bar bio dr Zoran Srzentić.
Biljana Dabić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar