Briga o penzionerima na djelu!

fond PIO

Fond PIO saopštava....

Konferencija za medije povodom početka sezone odmora i oporavka penzionera u objektima Fonda PIO Crne Gore u Ulcinju i na Žabljaku, održana je 1. marta 2023. godine, sa početkom u 10 h, u prostorijama Fonda PIO Crne Gore u Podgorici. Tom prilikom je istaknuto je da ove godine prvi put obezbijeđen besplatan boravak za preko 580 penzionera, korisnika najniže penzije u Crnoj Gori i korisnika srazmjernih penzija čiji ukupan iznos ne prelazi trenutni iznos najniže penzije od 259,95 eura.

Tokom konferencije prezentovani su uslovi korišćenja smještajnih kapaciteta i cijene smještaja, postupak prijave penzionera preko Saveza udruženja penzionera Crne Gore, Pokreta penzionera Crne Gore, Udruženja vojinih penzionera i područnih jedinica Fonda PIO Crne Gore, broj slobodnih mjesta i način njihove raspodjele u okviru kvota između navedenih penzionerskih organizacija i Fonda, za penzionere koji nijesu članovi udruženja penzionera, kao i o postupku i uslovima prijave penzionera za besplatan boravak u hotelu „PIO“ u Ulcinju, hotelu „Gorske oči“ na Žabljaku i odmaralištu „Žabljak“.

Fond PIO Crne Gore će u cilju poboljšanja standarda i materijalnog položaja penzionera u narednom periodu nastojati da razvije nove servise podrške i usluge za penzionere, sa namjerom da ih učini dostupnim što većem broju  penzionera.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar