1. mart - Međunarodni dan civilne zaštite i Dan zaštite i spašavanja

vatrogasci cg 

Čestitka predsjednika opštine Bar Raičevića

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku svim pripadnicima sistema zaštite i spašavanja povodom obilježavanja 1. marta - Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori.
“Uloga ovih službi od nemjerljivog je značaja u suočavanju sa posljedicama svih vrsta nesreća i katastrofa, spašavanju ljudskih života i zaštiti materijalnih dobara, pa je stoga ovaj dan prilika da im još jednom odamo priznanje za sve napore i podvige.
Tim povodom, posebno nas raduje činjenica da su pripadnici barske Službe zaštite i spašavanja – komandir Aco Vulević i Dragan Radanović odlikovani Značkama zaštite i spašavanja za doprinos razvoju sistema zaštite i spašavanja i iskazanu ličnu odgovornost i profesionalnost u izvršavanju najsloženijih zadataka.
Ponosni na njih, ali i na sve naše vatrogasce - spasioce i njihovu nesebičnu požrtvovanost u obavljanju ove humane profesije, još jednom potvrđenu prilikom nedavnih akcija u Turskoj, koja ih čini herojima naše svakodnevnice.
Lokalna uprava će i u budućnosti sa dužnim poštovanjem pratiti sve aktivnosti pripadnika Službe zaštite i spašavanja i kontinuirano preduzimati korake da, u skladu sa svojim mogućnostima, obezbijedi unaprijeđenje njihovog statusa i poboljšavanje uslova rada”, navodi se u čestitki.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar