Bar: Procesuirani zbog prodaje opojnih droga

lisice na ruke 

Uhapšena osoba kod koje je pronađeno preko 900 grama marihuane.

Službenici Odeljenja Bezbjednosti Bar su, u cilju sprečavanja ulične prodaje opojnih droga, na području opštine Bar u nekoliko odvojenih akcija zaplijenili 944,4 grama marihuane i manju količinu opojne droge kokain i opojne droge heroin.
Protiv R.R. (34) podnijete su krivične prijave zbog krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivičnog djela omogućavanje uživanja opojnih droga. Kod njega je pronađena biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine 933,5 grama i on je lišen slobode.
Nadalje, kod još šest osoba barska policija je pronašla manje količine materija za koje se sumnja da su opojne droge marihuana, kokain i heroin i protiv tih lica će biti podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.
Takođe, policija je kod T.S. kontrolom pronašla sedam pvc pakovanja u kojima se nalazila biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna, težine 10,9 grama, a koja će biti proslijeđena Forenzičkom centru u Danilovgradu na dalje vještačenje. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela, saopšteno je iz policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar