Dogovor kuću gradi,ali...

lideri p

U ime naroda i za dobro naroda, ko u klin ko u ploču.

Predsjednica Skupštine Danijele Đurović zakazala je sastanak sa predstavnicima parlamentarnih partija, na kome bi trebalo da se razgovara o rješavanju političke i institucionalne krize u Crnoj Gori, koji je oko podneva počeo u zgradi Skupštine.
Na sastanak su došli lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević, koji su napustili sastanak samo nekoliko minuta nakon što je počeo. Sastanak je napustio i lider Radničke partije Maksim Vučinić, koji je u poslaničkom klubu DF-a.
Nekoliko minuta nakon DF-a, sastanak su napustili i lideri Prave i Ujedinjene Crne Gore Marko Milačić i Goran Danilović.

Na sastanak sa predsjednicom Parlamenta Đurović došli su i potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković, predsjednik Građanskog pokreta (GP) URA Dritan Abazović, Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović, Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, Albanske alternative Nik Đeljošaj, Force Genci Nimanbegu, Liberalne partije Andrija Popović, CIVIS-a Srđan Pavićević, Demosa Miodrag Lekić, poslanik Demokrata Vladimir Martinović, poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša i poslanica Socijaldemokratke partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar