Čestitka kompaniji „Kalamper“

kalamper medalja

Predsjednik opštine Dušan Raičević čestitao kompaniji na priznanju „Stvaratelji za stoljeća“

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku barskoj kompaniji „Kalamper“ doo i njenom osnivaču Elviru Kalamperoviću na osvojenoj velikoj nagradi i priznanju „Stvaratelji za stoljeća“ za razvoj ideja, inovacije i investicije u poduzetništvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi za 2021. godinu koju dodjeljuju Međunarodni ekonomski forum „Perspektive“ i Društvo „Promo global“ iz Zagreba.

„Kompanija ‘Kalamper ‘ već godinama je prepoznata kao jedna od najuspješnijih na teritoriji barske opštine koja teži da razvojem ideja i investicijama u preduzetništvu doprinese sveukupnom razvoju lokalnog biznisa i privrede.

Uz konstantnu težnju ka unaprijeđivanju vaših aktivnosti i posvećenosti inovacijama, te činjenici da kroz društveno-odgovorni aspekt vašeg djelovanja utičete na dobrobit cijele zajednice, ova značajna nagrada je dokaz da Vaša kompanija predstavlja primjer najbolje prakse i uspješnog poslovanja, čak i van granica naše zemlje.

Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti u tom smjeru, a lokalna uprava će vama, i svim ostalim barskim privrednim subjektima, pružiti kontinuiranu podršku u cilju doprinosa razvoju našeg grada“, navodi se u čestitki.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar