Biram Crnu Goru – Biram Bar javlja...

biram cg 1 

Sinoć je u velikoj sali SO Bar održan je zajednički sastanak odbornika i članova Biram Crnu Goru- Biram Bar sa građanima.

Osnovna tema, osim onih koje su se nametnule tokom samog sastanka, bilo je predstavljanje novog programa partije, a vezano za predstojeće izbore koji će biti održani 23. oktobra.

Otvarajući diskusiju, politički direktor Ćazim Alković istakao je da je cilj, kao i pred izbore 2018-te, da u direktnom kontaktu sa građanima čuju i prodiskutuju o tome koji su dalji pravci u razvoju grada i šta je to što naši građani i građanke smatraju prioritetnim. Samim tim, izdvojile su se teme koje su od vitalne važnosti za sve koji žive u našem gradu a poklapaju se i sa našim težnjama.

biram cg 2

S tim u vezi, kako ističe Alković „Mi u Biram Bar smo pred građane izašli sa programom Pet barskih stubova. Ti stubovi su: ekonomija, infrastruktura, socijalna pitanja i kultura, odnos prema mladima i dalji razvoj Bara ali i Crne Gore“, i dodaje da je svaki od stubova bitan, ali da je, poslije dvije izgubljene turističke sezone zbog korone, tema ekonomije od životne važnosti.

Članica Predsjedništva Biram Bar i predsjednica SO Bar mr Milena Božović naglasila je da je vodila Skupštinu onako kako je to radio i Radomir Novaković Cakan dok je bio predsjednik – poštujući sve odbornike, ali prije svega, Poslovnik o radu.

„Izuzetno sam ponosna na to što je Skupština bila mjesto na kome su se dešavale burne rasprave koje ipak nikada nisu izašle van granica pristojnosti. Posebno želim da istaknem to što je SO Bar neke odluke donijela jednoglasno, bez obzira na naše partijske razlike.

Radomir Novaković Cakan, predsjednik Biram Crnu Goru- Biram Bar, na pitanje na šta je danas najponosniji u odnosu na protekle četiri godine svog političkog rada ističe da su to svakako obnova bioskopa, i biblioteka, azil, zaustavljanje previsokih cijena legalizacije, obnova Starog grada, borba za nova radna mjesta i očuvanje postojećih, ali da je najponosniji na to što je Biram Bar sve četiri godine bio uvijek sa građanima Bara i na njihovoj strani.

Na kraju sastanka usvojena je odluka da Predsjedništvo Biram Crnu Goru- Biram Bar usvoji listu kandidata za odbornike i da je preda opštinskoj izbornoj komisiji, saopštila je Press služba Biram Crnu Goru- Biram Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar