Povodom tuče Barana i Ruskinje oglasila se Uprava policije

cb lice zgrade

Saopštenje prenosimo integralno.

Juče je u 13.55 časova dežurna služba barske policije obaviještena je od strane građana da je u ulici Vladimira Rolovića u Baru, došlo do tuče izmedju više lica.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta i došli do saznanja je da je došlo do sukoba između N.S. (38) i njegove nevjenčane supruge D.N. (33), oboje iz Bara, sa jedne i S.A. (37) iz Rusije sa druge strane.

Naime, S.A. se juče, postupajući po pozivu policijskih službenika barske policije, uputila u službene prostorije radi davanja izjave na zapisnik u svojstvu građanina, na okolnosti događaja iz prethodnog perioda, kada je prijavljena od strane N.S. i D.N. da je na društvenim mrežama objavljivala eksplicitne snimke koji se tiču njih dvoje.

Na putu do službenih prostorija barske policije S.A. su u blizini jednog ugostiteljskog objekta, presreli N.S. i D.N. i fizički je napali zadajući joj više udaraca u predjelu tijela kojom prilikom je zadobila lake tjelesne povrede, dok je S.A. zadala udarac D.N. nanoseći joj tom prilikom tešku tjelesnu povredu u vidu preloma kosti skočnog zgloba lijeve noge.

U namjeri da spriječi ovaj fizički sukob, umiješao se slučajni prolaznik M.Č. koji je tom prilikom od strane N.S., zadobio udarac stisnutom šakom u predjelu glave - lica, kada je isti zadobio tjelesnu povredu u vidu posjekotine.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem je nalogu u redovnom postupku podnijeta krivična prijava protiv S.A. zbog sumnje da je počinila krivično djelo teška tjelesna povreda.

Osim toga, protiv N.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz čl. 8 i 10 Zakona o javnom redu i miru, protiv D.N. zbog prekršaja iz čl. 10 Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv S.A. zbog prekršaja iz čl. 7 istog Zakona.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar