Danas je sahranjena Eldija Džanković Ibrišimović

uuii

Eldija Džanković Ibrišimović je bila nastavnica i dugodišnja direktorica OŠ Meksiko.

Danas je na groblju Belveder u Starom Baru sahranjena Eldija Džanković – Ibrišimović, ugledna prosvjetna radnica, nastavnica fizike i u više mandata direktorica Osnovne škole „Meksiko“.

U ime kolektiva, velikom broju prisutnih građana obratio se profesor Safet Alibašić, koji je podsjetio na njen prosvjetni i pedagoški rad, ističući njenu posvećenost i pregalaštvo u radu sa djecom, autoritet stečen radom i profesionalnim odnosom prema nastavnom osoblju. Alibašić je kazao da Eldija ostaje upamćena kao vrstan nastavnik, izuzetan kolega i uspješan rukovodilac te osnovne škole, za čijeg je mandata rad unaprijeđen u kadrovskom i organizacionom pogledu. U ime porodice, okupljenima se obratio Eldijin suprug – Nedžib Ibrišimović.

Eldija Džanković Ibrišimović je rođena 1972. godine u Bijelom Polju. Diplomirala je fiziku na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. Od 1998. godine radila je kao nastavnik fizike u više barskih osnovnih škola, a od 2011. do 2021. godine bila direktor osnovne škole „Meksiko“. Preminula je juče, nakon duge i teške bolesti, u 51. godini života. Iza sebe je ostavila supruga i dvije kćerke.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar