Oglasio se Inicijativni odbor za sanaciju puta G.Čeluga

avi osman 310

Reagovanje prenosimo integralno .

Gradjani Gornje Čeluge nastanjeni u ulici dr Josipa Pere reaguju na tekst objavljen na portalu Jedro pod naslovom,, Drži vodu dok majstori odu ,,  - anonimnog čitaoca.

Želimo upozati kako čitaoce portala JEDRO tako i anonimnog gradjanina da su svi gradjevinski radovi na ovom objektu do današnjeg dana izvedeni u skladu sa ugovorenom dokumentacijom koja prati ovaj projekat.

Nema potrebe za bilo kakvu zabrinutost sobzirom da je svakodnevno nadzorni organ Opštine kontrolisao radove na terenu o čemu smo lično upoznati.

Takodje želimo upoznati čitaoce da će put na ovom dijelu biti proširen za 1.5 do 1.8 m čime se stvaraju uslovi za mimoilaženje putničkih auta.

U najmanju ruku bilo bi korektno od strane ,,savjesnog gradjanina,, da se prije svega upozna sa ugovorom i pratećom dokumentacijom kao i stanjem na terenu a nakon toga daje komentare na medijima.

U potpisu Inicijativni odbor za proširenje i sanaciju ulice dr. Josipa Pere: Prconjić Mitat, Masoničić Milenko, Nilović Djoko , Peročević Šeki, Bajrović Ćazim

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar