SAD donirale Upravi policije opremu vrijednu oko četiri miliona dolara

brdjanin i amer 

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin je sa predstavnicima Ambasade Sjedinjenih Američkih Država potpisao danas Memorandum o razumijevanju između SAD-a i Uprave policije Crne Gore, kao i dokument o donaciji opreme u vrijednosti oko četiri miliona dolara.

Direktor Brđanin zahvalio je Ambasadi SAD-a na vrijednoj donaciji, koja će umnogome poboljšati uslove rada Sektora policije posebne namjene, ali i na dosadašnjoj podršci u jačanju ljudskih i materijalno – tehničkih kapaciteta Uprave policije, kao i saradnji u oblasti sprovođenja zakona.

Donirana oprema će omogućiti jedinicama u Sektoru policije posebne namjene da efikasnije nastave ispunjavanje svoje važne misije – zaštite građana Crne Gore, a potpisivanje današnjih dokumenata predstavlja potvrdu partnerskih odnosa i spremnosti za kontinuirano unaprjeđenje saradnje u zajedničkom suočavanju sa svim bezbjednosnim izazovima.

Obje strane iskazale su zadovoljstvo potpisanim dokumentima, uz uvjerenje da će se tradicionalno dobra saradnja nastaviti i u budućem periodu, saopštila je Uprava policije CG.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar