T0 Bar na sajmu turizma u Beogradu

sajam bg 1

Turistička organizacija Bar, zajedno sa predstavnicima turističke privrede opštine Bar, predstavlja svoju ponudu na sajmu turizma u Beogradu.

Nastup na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu tradicionalno predstavlja jednu od najznačajnijih izložbi na kojoj ponudu grada Bara predstavljamo u saradnji sa našom privredom, ove godine na individualnom štandu.

Imajući u vidu da je emitivno tržište Srbije veoma važno ove godine je pripremljena kvalitetna prezentacija za drugi dan sajma, uz nagradne igre, sa posebnim naglaskom na aktivnosti u prirodi.

Tokom nastupa podijeljen je promotivni materijal.

sajam bg 3

VD direktor Ivan Kovač dao je veliki broj intervjua tokom kojih je iskoristio priliku da najavi koncert Dina Merlina i Senidah, planiran za 21.maj kao i sve aktivnosti koje nas očekuju u predstojećoj sezoni.

sajam bg 4

Ove godine na štandu u Beogradu su prisutni i brojni predstavnici barske turističke privrede među kojima su: Hotel Pelikan, hotel Montenegro, hotel Lovćen, hotel Kalamper & Spa, hotel Princess, hotel Stara Čaršija, apartmani Lara, hotel Sea Fort, hotel Sara, hotel S Mujanović, hotel Perl Beach kao i predstavnici Besac Istre.

Na sajmu se tradicionalno predstavlja i turistička agencija Allegra koja ima sopstveni stand, saopšteno je iz Turističke organizacija Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar