Čestitke za 8 Mart

ružža

Objavljujemo danas pristigle čestitke za Dan žena...

dusan pr

Uvažene sugrađanke, povodom 8. marta Međunarodnog dana žena, želim da vam uputim iskrene čestitke sa željom da uvijek budete najčvršći i najljepši stub našeg društva kao što ste to uvijek i bile.

Vjerujemo u prirodna prava koja pripadaju svakom čovjeku i u našem gradu promovišemo otvoreno društvo u kojem svako ima jednake šanse bez obzira na bilo kakvu razliku ili predrasudu. Naše sugrađanke, žene, uvijek su bile najhrabriji dio takve naše borbe za očuvanje slobode i dostojanstva čovjeka. Zato sam uvjeren da je ono društvo u kojem žene jednako kreiraju odluke i oblikuju budućnost, zaista srećno društvo koje ima sigurnu perspektivu.

Opština Bar uspjela je svojim emancipatorskim politikama i programima podrške da, u velikoj mjeri, postigne taj cilj, pa su danas žene na nekim od najznačajnijih pozicija u lokalnoj upravi, danas su to vodeće preduzetnice, privrednice, liderke u svojoj zajednici. Ponosni smo na takva dostignuća i želim zato da se zahvalim svim ženama našeg grada na nesebičnom doprinosu koju daju svima nama kao zajednici. Neka ovaj dan bude prilika da svi promislimo u značaju uloge žena u društvu, naročito na mjestima donošenja odluka i da dodatno ohrabrimo sve žene da hrabro zauzmu mjesto koje im pripada.

Dušan Raičević,
Predsjednik Opštine Bar

 

Cakan dobra 

Obilježavanje Dana žena prilika je da se podsjetimo na dug put koji su žene prošle kako bi im se priznala osnovna ljudska prava, ali i da još jednom ukažemo na potrebu daljeg unapređenja njihovog položaja.
Obaveza svih koji učestvuju u javnom životu, u donošenju odluka i kreiranju politike je da prepoznaju nemjerljivi doprinos žena u svim segmentima društvenog postojanja i razvoja.
Imamo hrabre, obrazovane, požrtvovane i posvećene žene koje moraju imati pravo na slobodu izbora, jednake uslove i plate za posao koji obavljaju, život bez nasilja i diskriminacije, jer bez socijalno stabilnih, uspješnih i jakih žena ne može biti stabilna, uspješna i jaka naša država.
Naše bake, majke, sestre, supruge, ćerke, koleginice, prijateljice, sve naše sugrađanke, sve žene Crne Gore, moraju svakog dana svog života doživljavati istu pažnju, razumijevanje, pomoć i podršku koja simboliše 8.mart.
Zbog toga, s posebnim zadovoljstvom u ime Biram Crnu Goru- Biram Bar i u svoje ime čestitam vam 8. mart, Međunarodni dan žena, dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca.
S poštovanjem,
Radomir Novaković Cakan
Predsjednik Biram Crnu Goru

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar