Direktor TO Bar sa saradnicima započeo obilazak barskih hotelijera

too bar 

Turistička organizacija Bar započela je obilaske barskih hotela koje planira da sprovodi u kontinuitetu u predsezonskom periodu, kako bi dobila informacije o “problemima” čije bi prevazilaženje eventualno mogla pomoći riješiti.

sidrro

Tim povodom su danas, direktor Ivan Kovač i saradnica za Internet promociju Sara Jovićević posjetili hotel “Sidro” gdje su se upoznali sa novim rukovodstvom, ostvarili kontakt i dobili informacije o novim planiranim sadržajima ovog hotela. Hotel je trenutno u fazi rekonstrukcije a biće otvoren početkom maja kada očekuju dolazak prvih sportskih ekipa iz regiona imajući u vidu da su im to glavna ciljna tržišta. 

shatoo

Nakon toga, uslijedila je posjeta hotelu “Sato” u Sutomoru, koji pretenduje da oživi Sutomore u zimskom periodu. Prema riječima direktora Teodora Konstadakosa, hotel “Sato” već sada ima popunjene kapacitete, preko 200 turista iz Njemačke i Francuske, a pomaže i u popunjavanju kapaciteta susjednih hotela. U toku je izgradnja SPA centra u ovom hotelu, što će upotpuniti boravak gostiju a i naših sugradjana.

Takodje, od strane ovog subjekta, planirane su muzičke manifestacije koje bi podigle Sutomore na potpuno novi nivo kada su ovakvi sadržaji u pitanju. 

I jedni i drugi su iskazali potrebu za novim kadrovima te ovim putem upoznajemo javnost da se otvaraju mogućnosti za zapošljavanja u sezoni a i tokom cijele godine.

Direktor Ivan Kovač je direktorima i jednog i drugog hotela dao obećanje da će koliko je u našoj moći i nadležnosti podržati sve aktivnosti i pomoći u afirmaciji istih kao i promociji na predstojećim sajmovima na kojima participiramo, saopštila je Stručna služba TO Bar.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar