IO Jadran u Herceg Novom

 mb 4

Članovi Izviđačkog odreda „Jadran“ su na vema lijep način započeli aktivnosti u 2022. godini .

mb 1

Na poziv Odreda izviđača „Orjen“ iz Herceg Novog i Turističke organizacije opštine Herceg Novi naši stariji članovi su predstavljali odred i našu opštinu na otvaranju 53. Praznika mimoze .

mb 7

Izviđači su u petak učestvovali u svečanom defileu i otvaranju praznika mimoze na Trgu Nikole Đurkovića gdje su u večernjim časovima prisustvovali koncertu .

mb 8

Narednog dana su bili učesnici na glavnom karnevalu praznika mimoze i berbi mimoze a u Baošiću i na fešti vina i ukljeve .

mb 12

 

izvidjacci

Izviđači Odreda Jadran su slobodno vrijeme u obilasku Herceg Novog i druženju sa izviđačima iz okruženja koji su bili u Zelenici zajedno sa njima .

mb 11

U narednom periodu u skladu sa epidemiološkom situacijom Izviđači odreda Jadran planiraju niz aktivnosti kao što su aktivnosti u prirodi i prezentacije izviđačkih aktivnosti u barskim prosvjetnim ustanovama u obliku saradnje škola sa lokalnom zajednicom sve u cilju podizanja nivoa mentalnog zdravlja učenika , fizičke kondicije kao i prevazilaženja posledica izazvanih društvenom izolacijum u prethodnom periodu .

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar