prommo

Projekat “Magični Bar”, osmišljen je i realizovan od strane NVO „Bubulj“.

Finansirala ga je TO Bar, na osnovu javnog poziva za učešće u postupku raspodjele sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine koji se odnose na promociju kulturnih dobara na teritoriji Opstine Bar.

https://www.youtube.com/watch?v=655w1qEu1_8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0SEYJ0qgq-SFY3tTXXFfCHbTtYU_4vbB-HS4pspcPd4Pb-nTEN-VFaXh4

“Radi se o važnom projektu za afirmaciju i promociju Bara kao turističke destinacije, sa bogatom i raznovrsnom ponudom, zato smo ga i podržali kroz javni poziv za valorizaciju kulturne baštine. Vjerujem da ćemo i ubuduće imati ovako uspješnih projekata, koji će nam omogućiti da prezentiramo barsku turističku ponudu na društvenim mrežama, našem web sajtu i sajmovima. Kulturna baština dovodi i privlači goste i ljeti, a posebno u vansezoni, kada akcenat nije samo na kupanju i sunčanju. Bar posjeduje brojne kulturno-istorijske spomenike međunarodnog značaja, koje vrijedi doći i vidjeti, ali treba znati za njih i što bolje ih prezentirati“-rekao je na promociji „Magičan Bar“ direktor TO mr Emil Kukalj.

prrom

www.youtube.com/watch?v=AGk5FDggtes&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1tLX77FPXIo7D6_5PhYY-ko9ZK4UV6H_n1b9Q1Pdzr2qK2BDOKpK65FlU


„Bubulj’ ide u korak sa vremenom, pratimo nove trendove i tehnologiju, ali je isto ono što volimo, a to je naš Bar”- kazala je na promociji Aleksandra Bojić, scenarista u NVO "Bubulj.
Osnivač "Bubulja" Dejan Senić zahvalio se Turističkoj organizaciji na podršci, ali i ekipi koja je radila na spotovima. To su, uz njega i Aleksandru Bojić, Branko Maljević, Danila Pervov, Igor Perčobić, Veselin Ivanović, Đorđe Bracinac i Dragan Nana Profaca.

promm

Muzika u spotovima je sa albuma "Za moje cure" i "Džep sa tajnama" autora Momčila Zekovića.

Posljednje vijesti

Thumbnail Jedrilicarski klub "Latinsko jedro" organizovao je danas u barskom akvatorijumu Regatu mladosti .
Više u kategorijama: More  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar