Premijera predstave "Kapetan Džon Piplfoks" za narodnu kuhinju!

Piplfoks

U petak od 19 sati u dvorani Doma kulture u izvedbi dramskog studija "Scena" biće premijerno odigrana predstava "Kapetan Džon Piplfoks" po tekstu legendarnog Dušana Radovića.

Predstava će imati humanitarni karakter pošto će sav prihod, koji je dobrovoljan, biti usmjeranna pokretanje Narodne kuhinje u Baru.

U ovoj predstavi susreću se prvi put sve tri generacije koje su pohađale Školu glume u Baru. Projekat je realizovan zahvaljujući podršci Ministarstva kulture, Kulturnog Centra, Bar I NVU DES Scena, Bar.

Režiju potpisuju glumice i pedagozi Vesna Vujošević Labović I Branka Femić Šćekić. Tehničko vođstvo i scenografiju, Goran Mitrović.

Glumice ističu da osim divne saradnje sa djecom, duguju zahvalnost i roditeljima uz čiju podršku realizuju mnoge velike planove.

Predstava "Kapetan Džon Piplfoks" samo je jedan od mnogobrojnih projekata koji je realizovao Dramski edukativni studio „Scena“, Bar, koji tradicionalno organizuje kurseve glume prepoznatljiv kao Škola glume.

Nastava se odvija dva puta sedmično a organizovana je po grupama koje se formiraju u odnosu na uzrast polaznika. Svaki nivo podrazumijeva dva kursa u toku jedne školske godine. Prvi se završava sa krajem prvog polugodišta a drugi sa krajem te školske godine i to javnim nastupom. Kurs je namijenjen djeci i mladima od 6-18 godina.

U predstavi "Kaptean Džon Piplfoks" nastupa čak 19 mališana koji su prošli školu glume dramskog studija "Scena".

igraju

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar