bjelicca

Poslije Partizana, još jedan veliki klub dolazi u Bar.

U okviru drugog kola „C“ grupe FIBA Lige šampiona, sjutra (utorak) od 18,30 časova, Mornar će odmjeriti snage sa Tenerifima. U svojoj debitantskoj sezoni u Evropi, prije tri godine, takođe u FIBA Ligi šampiona, Barani su doživjeli najteži poraz u svim takmičenjima upravo od Tenerifa, u gostima, 103:57. Španci su bili bolji i u Baru (89:72). Meč na Tenerifima odigran je 26. oktobra 2016, takođe u drugom kolu Lige šampiona.

- Ne treba trošiti riječi o Tenerifima. To je jedna od najboljih ekipa u Španji, sastavljena od vrhunskih igrača na svim pozicijama. Igraju veoma brzo, kao i sve španske ekipe, a kad god ugrabe odmah se dižu za tri poena. Imaju podjednako dobru i unutrašnju i spoljnu igru. Tenerife su ne samo u užem krugu favorita za prvo mjesto u našoj grupi, nego i za trofej u Ligi šampiona. Biće to veoma teška utakmica. Ne smiju nam se ponoviti greške iz mečeva s Rigom i Partizanom, ona ničim izazvana brzopletost poslije vođstva. Kao da želimo da meč riješimo što prije, a u stvari do svake pobjede i u ABA ligi i u Ligi šampiona, mukotrpan je put. Moramo igrati strpljivo i mudro da bismo stekli eventualne šanse da ih iznenadimo – kaže trener Mornara Mihailo Pavićević.

Po njegovim riječima, Mornar će biti u problemu ukoliko Nidam ne bude mogao da igra zbog povrede zadobijene u meču s Partizanom, a na Vranješa moći će da računa, po svemu sudeći, za meč sa Primorskom, iduće subote, u četvrtom kolu ABA lige.

Današnji (utorak) duel između Mornara i Tenerifa, u dvorani Topolica, počinje u 18,30 časova. Ulaznica staje 3 eura.
M. V.

Posljednje vijesti

Thumbnail U organizaciji MZ Ostros, pod pokriviteljstvom Opštine Bar i Turističke organizacije Bar, a u...
Više u kategorijama: Info  Art  Sport  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar