Džudo klub Bar 2016 osvaja medalje

ekipa

Na  prvenstvu Crne Gore za mladje pionire koje se odrzalo u Bijelom Polju Dzudo klub “Bar2016” je ostvario zapazene rezultate.


Kristina Radosavovic osvojila zlatnu medalju i postala sampion Crne Gore za mladje pionire potvrdila kvalitet i dominaciju i nema sumnje da ce u predstojecem periodu vladati crnogorskim dzudom.

kristina radoševic

Srebrnu medalju i odlican nastup kao debitant osvojila je Garcevic Katarina, a trece mjesto i bronzanu medalju osvojili su Knezevic Lazar, Balsa Garcevic,Vukasin Vukcevic i Kristina Jovic, odlican nastup imao je i Dzaric Jovan i ostvario jednu pobjedu.

katarina garcevic

Kristina Radosavovic i Katarina Garcevic izborili su plasman na Balkansko prvenstvo u Bukurestu gdje ce predstavljati reprezentaciju Crne Gore.

Ekipa dzudo kluba “Bar2016” jos jednom je dokazala da je zlatna generacija barskog i crnogorskog dzudoa.Dzudo klub”Bar2016” je klub osnovan u februaru 2016-te i od tada iz godine u godinu uz strucan i profesionalan rad sa talentovanim mladim dzudistima Bara ostvaruje vrhunske rezultate pod vodjstvom trenera Pejovic Stefana i Jova Stojanovica.

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar