decja kosarka 1

Na završnom turniru KUP-a u košarci za dječake danas je predsjednik opštine Bar Dušan Raičević poručio takmičarima: "Baveći se sportom, svi ste pobjednici".

Finalno takmičenje Školskih sportskih igara u košarci je organizovalo Ministarstvo sporta i mladih, uz podršku Opštine Bar.

Takmičenje je projekat resornog Ministarstva kojim žele da razvijaju sportski duh kod djece i usmjere ih na zdrave stilove života.

decja kosarka 2

Na završnom turniru prisustvovao je poznati crnogorski košarkaški as, igrač NBA lige iz Bara Nikola Vučević.

“Školski sport će uvijek imati dobrog domaćina u Baru. Posebno nas čini srećnim i ponosnim što su barski đaci osvojili dosta medalja. Jasno smo se opredijelili za razvoj sporta u našem gradu, prvenstveno školskog, te će budžetska sredstva za tu svrhu iz godine u godinu biti sve veća”-kazao je Raičević.

decja kosarka 3

Direktor Direktorata za sport u resornom Ministarstvu Miloš Lalević simbolično je uručio lopte učesnicima finalnog takmičenja, a određeni broj ovog sportskog rekvizita, Ministarstvo je obezbijedilo za sve barske osnovne škole.
Simbolične poklone učesnicima dodijelila je i direktorica O.Š. “Jugoslavija” Biljana Vukmanović.

Ministar sporta i mladih Nikola Janović uručio je zahvalnicu generalnom sekretaru Košarkaškog saveza Crne Gore Petru Popoviću, koji je, uz Odbojkaški, Rukometni i Fudbalski savez naše države, dao značajan doprinos u realizaciji ovog masovnog takmičenja.

Plaketu za izuzetan doprinos promociji Crne Gore u svijetu od ministra je dobio Nikola Vučević.

foto:bar.me

Sidor dugi

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas po podne nesvakidašnji dogadjaj za Barane.
Više u kategorijama: More  Art  More  Info  More  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar