Lijepa vijest za ljubitelje "kraljice sportova" u Baru!

Stadion

Dva uspješna atletska kluba Mornar i Bar uskoro će se fuzionisati, potvrđeno je Jedru!

S obzirom na tradiciju AK Mornar (osnovan 1947 a kontinuirano funkcioniše od 1974 godine), jednoglasno je odlučeno da atletičari oba kluba ubuduće nastupaju pod zastavom starijeg barskog atletskog kolektiva.

AK Mornar prepoznat je kao rasadnik talenata ali i kolektiv sa velikim zaslugama u razvoju sporta i obrazovanju mladih pod Rumijom. Opština je u skladu sa novim Zakonom o sportu postala osnivač i većinski vlasnik kluba. Veliki ugled stekao je minulih godina i AK Bar, prije svega po sjajnom stručnom radu i atletskim talentima koji su ponikli u ovom klubu.

"Ideja o spajanju dva kluba je došla spontano. Već duže vrijeme dva kluba sarađuju tako da je ideja i prešla u djelo. Na opšte zadovoljstvo svih članova u klubu će raditi četiri trenera Danijela Vojinović, Koprivica Dragoljub, Đurković Bojana i Savić Boris. Na čelu kluba su dr Tomanović Dragoslav i dr Vujičić Aleksandar. Nema razloga da u maloj sredini budemo rivali i odlučili smo da udružimo dva prijateljska kluba sa čime ćemo potvrditi i povećati svoju dominaciju u Crnogorskoj atletici", saopšteno nam je iz AK Mornar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar