Rebić

Košarkaši Mornara poraženi su od Krke nakon neizvjesne završnice u kojoj su promašili čak šest šuteva u poslednjih 47 sekundi!

Krka - Mornar 80:76 (17:22, 22:10, 19:21, 22:23)

Novo Mesto. Dvorana: Leona Štukelja Sudije: Tomislav Hordov, Denis Hadžić, Saša Babić

Krka: Jančar, Marineli 11, Škedelj 10, Osolnik 4, Bratož 6, Stipančev 1, Cinac 3, Đapa 3, Fifolt 5, Balažič 14, Lalić 14, Lapornik 10.

Mornar: Karington 3, Mićović 5, Koenig 2, Mugoša, Pavić 6, Vujošević 2, Pavićević, Voler 8, Vranješ 25, Mornar 2, Rebić 18, Luković 5.

Mornar je na gostovanju Krki u Novom Mestu pokazao da je na dobrom tragu da nađe svoju prepoznatljivu igru ali i da još nema kapaciteta da je održi tokom cijelog meča.

Usponi i padovi u dvorani Leon Štukelj donijeli su Baranima tako i plus 11 (22:11) i minus 12 (32:44) u rasponu od svega desetak minuta. Na kraju se, nažalost, egal završnica završila porazom barskog tima koji je u poslednjem minutu promašio tri šuta za tri poena i tri slobodna bacanja!

Domaćin je to znao da kazni pogocima sa penala Bratoža (4 od 4) i Balaža (2 od 2), u poslednjem minutu u kojem je samo Koenig pored dvije trojke promašio i dva penala!

"Čestitke Krki na pobjedi. Na našu žalost, željeli su je viš od nas što ne mogu da razumijem. Kada izađeš na parket, to ne smiješ da dozvoliš - da protivnik više želi pobjedu od tebe. Imamo problem i sa igrom i sa ekipom koju nismo u potpunosti okupili. Počeli smo u dobrom ritmu, ali smo ulaskom Karingtona potpuno izgubili organizaciju napada i dozvolili domaćinu da se vrati u igru. Tako smo nastavili i u trećoj četvrtini dozvolivši protivniku da nam rezultatski pobjegne. POslije nekoliko rotacija uspjeli smo da nađemo pravu igru ali smo potom sa pozitivnim rezultatom, greškama u napadu opet dozvolili Krki da se vrati. Na kraju smo promašili tri šuta u završnici što je krka mudro iskoristila u napadu i kaznila nas sa slobodnih bacanja", rekao je na konferenciji za novinare trener Mornara Mihailo Pavićević.

FOTO: Krka/Drago Perko

Posljednje vijesti

Thumbnail “Balkansku caricu” prvi put je na Barsku scenu postavio doajen amaterskog pozorišnog stvaralaštva...
Više u kategorijama: Art  Info  More  Art  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar