Rebić

Košarkaši Mornara poraženi su od Krke nakon neizvjesne završnice u kojoj su promašili čak šest šuteva u poslednjih 47 sekundi!

Krka - Mornar 80:76 (17:22, 22:10, 19:21, 22:23)

Novo Mesto. Dvorana: Leona Štukelja Sudije: Tomislav Hordov, Denis Hadžić, Saša Babić

Krka: Jančar, Marineli 11, Škedelj 10, Osolnik 4, Bratož 6, Stipančev 1, Cinac 3, Đapa 3, Fifolt 5, Balažič 14, Lalić 14, Lapornik 10.

Mornar: Karington 3, Mićović 5, Koenig 2, Mugoša, Pavić 6, Vujošević 2, Pavićević, Voler 8, Vranješ 25, Mornar 2, Rebić 18, Luković 5.

Mornar je na gostovanju Krki u Novom Mestu pokazao da je na dobrom tragu da nađe svoju prepoznatljivu igru ali i da još nema kapaciteta da je održi tokom cijelog meča.

Usponi i padovi u dvorani Leon Štukelj donijeli su Baranima tako i plus 11 (22:11) i minus 12 (32:44) u rasponu od svega desetak minuta. Na kraju se, nažalost, egal završnica završila porazom barskog tima koji je u poslednjem minutu promašio tri šuta za tri poena i tri slobodna bacanja!

Domaćin je to znao da kazni pogocima sa penala Bratoža (4 od 4) i Balaža (2 od 2), u poslednjem minutu u kojem je samo Koenig pored dvije trojke promašio i dva penala!

"Čestitke Krki na pobjedi. Na našu žalost, željeli su je viš od nas što ne mogu da razumijem. Kada izađeš na parket, to ne smiješ da dozvoliš - da protivnik više želi pobjedu od tebe. Imamo problem i sa igrom i sa ekipom koju nismo u potpunosti okupili. Počeli smo u dobrom ritmu, ali smo ulaskom Karingtona potpuno izgubili organizaciju napada i dozvolili domaćinu da se vrati u igru. Tako smo nastavili i u trećoj četvrtini dozvolivši protivniku da nam rezultatski pobjegne. POslije nekoliko rotacija uspjeli smo da nađemo pravu igru ali smo potom sa pozitivnim rezultatom, greškama u napadu opet dozvolili Krki da se vrati. Na kraju smo promašili tri šuta u završnici što je krka mudro iskoristila u napadu i kaznila nas sa slobodnih bacanja", rekao je na konferenciji za novinare trener Mornara Mihailo Pavićević.

FOTO: Krka/Drago Perko

Posljednje vijesti

Thumbnail Područne jedinice i filijale za građanska stanja i lične isprave u Ministarstvu unutrašnjih...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar