prozivka 8

Košarkaši Mornara svoju evropsku sezonu ove godine započinju u srijedu, 3. oktobra, u svojoj dvorani Topolica, ptrotiv Uniksa iz Kazana, u okviru prvog kola “D” grupe Evrokupa.

Sezonu u regionalnoj ABA ligi započeli su porazom od Petrol Olimpije u Ljubljani (87:66).

Trener Mihailo Pavićević nije optimista pred duel sa snažnom ekipom iz Rusije.

- Uniks je apsolutni favorit. I po rosteru i u odnosu na formu u kojoj se nalazimo, objektivno, nemamo čemu da se nadamo protiv izuzetno jake ekipe iz Rusije. Uniks je bolji od polovine evroligaša i boriće se za sam vrh Evrokupa. Mi ćemo pokušati da premijernu utakmicu u Evrokupu iskoristimo da podignemo formu mada će to biti teško protiv ovakvog rivala. Ali, dobro bi bilo da pokažemo makar blagi napredak u odnosu na utakmicu sa Olimpijom. U ovom meču neće biti neizvjesnosti, jer, ponavljam, igramo protiv veoma kvalitetne ekipe. Ovo je, zapravo, lijepa prilika za navijače da na djelu, u Topolici, vide izutetno jak tim iz Rusije – ističe trener Pavićević.

Ni Uroš Luković ne očekuje, u rezultatskom smislu, mnogo od duela sa Rusima, ali naglašava da će njegov tim nastojati svim silama da se prikaže u što boljem svjetlu u premijernom meču ove sezone pred barskom publikom.

- Nezgodno je što utisak iz Ljubljane moramo da popravljamo protiv jedne veoma snažne ekipe kakav je Uniks. Učinićemo sve da nas barska publika isprati aplauzom – kaže visoki centar Mornara.

Utakmica Mornar – Uniks na programu je u srijedu, 3. oktobra, od 19 časova u dvorani Topolica.

Posljednje vijesti

Thumbnail Područne jedinice i filijale za građanska stanja i lične isprave u Ministarstvu unutrašnjih...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar