prozivka 8

Košarkaši Mornara svoju evropsku sezonu ove godine započinju u srijedu, 3. oktobra, u svojoj dvorani Topolica, ptrotiv Uniksa iz Kazana, u okviru prvog kola “D” grupe Evrokupa.

Sezonu u regionalnoj ABA ligi započeli su porazom od Petrol Olimpije u Ljubljani (87:66).

Trener Mihailo Pavićević nije optimista pred duel sa snažnom ekipom iz Rusije.

- Uniks je apsolutni favorit. I po rosteru i u odnosu na formu u kojoj se nalazimo, objektivno, nemamo čemu da se nadamo protiv izuzetno jake ekipe iz Rusije. Uniks je bolji od polovine evroligaša i boriće se za sam vrh Evrokupa. Mi ćemo pokušati da premijernu utakmicu u Evrokupu iskoristimo da podignemo formu mada će to biti teško protiv ovakvog rivala. Ali, dobro bi bilo da pokažemo makar blagi napredak u odnosu na utakmicu sa Olimpijom. U ovom meču neće biti neizvjesnosti, jer, ponavljam, igramo protiv veoma kvalitetne ekipe. Ovo je, zapravo, lijepa prilika za navijače da na djelu, u Topolici, vide izutetno jak tim iz Rusije – ističe trener Pavićević.

Ni Uroš Luković ne očekuje, u rezultatskom smislu, mnogo od duela sa Rusima, ali naglašava da će njegov tim nastojati svim silama da se prikaže u što boljem svjetlu u premijernom meču ove sezone pred barskom publikom.

- Nezgodno je što utisak iz Ljubljane moramo da popravljamo protiv jedne veoma snažne ekipe kakav je Uniks. Učinićemo sve da nas barska publika isprati aplauzom – kaže visoki centar Mornara.

Utakmica Mornar – Uniks na programu je u srijedu, 3. oktobra, od 19 časova u dvorani Topolica.

Posljednje vijesti

Thumbnail “Balkansku caricu” prvi put je na Barsku scenu postavio doajen amaterskog pozorišnog stvaralaštva...
Više u kategorijama: Art  Info  More  Art  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar