kk mornarica

Manje od nedjelju dana ostalo je do početka nove košarkaške sezone u Baru. Igrači Mornara treniraju dva puta dnevno u dvorani “Topolica”, pripremajući se za dvomeč sa Igokeom iz Aleksadrovca, u opštini Laktaši - Republika Srpska, u okviru kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona.

Prva utakmica biće odigrana idućeg utorka, 27. septembra u Laktašima, a revanš je dva dana kasnije, u četvrtak, 29. septembra u dvorani “Topolica”.

Sudeći po onome šta je Igokea pokazala u Čačku na humanitarnom turniru za renoviranje dječijeg odjeljenja bolnice u gradu na Moravi, Baranima neće biti lako da se plasuraju u Ligu šampiona. Igokea je savladala domaći Borac 68:57 i Aba ligaša Mega Leks 63:58, prije svega, čvrstom igrom u odbrani. Najbolji u timu iz Aleksandrovca protiv Mega Leksa, ekipe od koje je Mornar izgubio u Čačku 92:89, bio je iskusni Vuk Radivojević, nekadašnji igrač Crvene zvezde. Tridesettrogodišnji Radivojević predvodiće Igokeu u duelima sa Mornarom, koji će, po svemu sudeći, biti neizvjesni i na mali broj poena.

Odmah poslije dvomeča sa Igokeom, 1. oktobra počinje ABA liga, a Mornar na startu dočekuje Partizan iz Beograda. Ovoj generaciji košarkaša Mornara uspjelo je što nije nijednoj prethodnoj - da dovede u Bar sve najbolje ekipe sa prostora bivše Jugoslavije. Osim “crno-belih”, u Baru će ove sezone gostovati Crvena zvezda, Cibona, Zadar, Olimpija, Budućnost i drugi ABA ligaši iz svih bivših jugoslovenskih republika.

U Mornaru se i organizaciono pripremaju za novu sezonu. U prodaju su puštene sezonske karte i već je prodato nekoliko stotina. Godišnje ulaznioce za sektore jug i sjever koštaju 40 evra, istok i zapad (crvena tribina) po 60, istok i zapad (plava tribina) po 70 i parter 80 evra. Karte se, inače, mogu kupiti svakog radnog dana u prostorijama kluba u sportskoj dvorani “Topolica”.

Sva dešavanja u klubu mogu se pratiti preko društvenih mreža feisbuk, instagram i tviter, a do kraja nedjelje trebalo bi da na adresi kkmornar.me proradi i klupski sajt.

Posljednje vijesti

Thumbnail Na dan akcije Međunarodnog dana čišćenja morske obale, snimio sam ovu fotografiju, sa aktivistima...
Više u kategorijama: More  Sport  Obale  Info  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar