3 na 3 2

U kvalifikacijama za Evropski kup 3 na 3 u Francuskoj, u dresu reprezentacije Crne Gore nastupiće ekipa barskog G Unita!

Da najbolje plasirani tim košarke 3 na 3 u Crnoj Gori, ujedno i jedan od 50 najbolljih u Evropi nastupi kao crnogorska selekcija odlučeno je zbog toga štoje u ovom sve popularnijem sportu uigranost ključni kvalitet.

U dresovima sa grbom Crne Gore zaigraće tako Miloš Milošević, Marko Dabanović, Mario Paladin i Vaso Milović. Njih 29. i 30. juna u Francuskoj očekuju mečevi kvalifikacija za šampionat Evrope protiv Letonije i Turske.

Letonci su aktuelni evropski i bivši svjetski prvak, dok Turci spadaju među kvalitetnije ekipe na “starom kontinentu” pa je pred našim timom veliki izazov.

"Obradovao nas je poziv da zaigramo za reprezentaciju Crne Gore. Čekaju nas jake kvalifikacije. Turnir otvaramo protiv Letonije, aktuelnog prvaka Evrope. Spremni smo, radujemo se meču i nadam se plasmanu na Evropsko prvenstvo". Izjavio je Marko Dabanović.

Svakako da će našem timu značiti i to što dugo nastupaju zajedno.

Košarka 3 na 3 je u velikoj ekspanziji. Mečevi koji traju do 10 minuta ili 21. poena izuzetno su atraktivni, što puni tribine na svim turnirima. Činjenica da će se ovaj sport naći i na Olimpijskim igrama o Tokiju, dodatno je povećala značaj. Osam najboljih svjetskih selkecija boriće se za olimpijsku medalju 2020. u Japanu.

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

emporio 50

baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Beogradski džez orkestar „Alex & theFesrgusons“ oduševio publiku ali i najmlađe trubače posjetom...
Više u kategorijama: Art  Obale  Info  More  

baneb reklama

 emporio 50

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320


emporio junior

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti