Franović: Trijumf Mornara potvrdio da je Bar grad šampionskog duha!

franović foto

Povodom osvajanja šampionske titule, košarkašima Mornara, stručnom štabu i upravi kluba, kao i svim vjernim navijačima, u ime kompanije “Luka Bar” AD i u svoje lično ime, najiskrenije čestitke je uputio Izvršni direktor Luke Bar mr Zarija Franović.

On je podsjetio da su nedavno i odbojkašice ŽOK “Luka Bar”, postale prvakinje Crne Gore, što, kako je naveo, potvrđuje da je Bar grad šampionskog i pobjedničkog duha.

"Vi ste ponos ovog grada! Hvala vam što ste nas učinili radosnim i donjeli šampionski pehar u naš Bar. Nije li mu i mjesto u gradu koji decenijama unazad njeguje duh ove sportske igre i koji je rasadnik košarkaških talenata! Sjajna igra, timski rad, promišljena i dugoročna strategija uprave i trenera, doveli su “Mornar” prvi put do trona prvaka države. Iza nas je izvanredna sezona vaše igre i majstorica, a ispred nas nadam se još mnogo trijumfa kakav je bio sinoć u “Topolici”. Na tom putu uvijek ćete, kao i do sad, imati punu i iskrenu podršku kompanije “Luka Bar”, jer Bar više nije prepoznat samo kao lučki grad - Bar je sada i zvanično grad košarke!", navodi se u čestitku Franovića.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar