Mornar nastavlja evropsku misiju: Luković pod znakom pitanja

kosarka sl 3

Košarkaši Mornara sjutra veče od 20,30 časova u dvorani "Topolica" igraju treći meč u okviru "K" grupe, osmine finale Fibakupa, protiv Cmokija iz Minska. U prethodna dva kola Barani su upisali pobjedu i poraz, a Bjelorusi su obje utakmice izgubili.

"Cmoki ima bolji tim nego što pokazuje njegov trenutni položaj na tabeli "K" grupe, tako da nas očekuje zahtjevna utakmica. Ipak, riješeni smo da nastavimo pobjedničku seriju kako bismo još više dobili na samopouzdanju, pred naporne utakmice koje nas očekuju u ABA ligii Fibakupu. Uroš Luković je pod znakom pitanja, obnovio je staru povredu stopala i njegovo učešće je neizvjssno",informisao je pomoćni trener Mornara Ljubomir Vujačić.

Sjutrašnja utakmica biće odigrana u spomen na Mića Žugića, mladog košarkaša Mornara koji je stradao u željezničkoj nesreći na Bioču, 23. januara 2006. godine. Košarkaški klub Mornar svakog januara od tada (ovo je 12. put) organizuje memorijalni turnir u znak sjećanja na četrnaestogodišnjeg dječaka, odličnog đaka i talentovanog košarkaša koji je zauvijek ostao n biočkim vrletima.

Prošle i ove godine odigrana je po jedna utakmica jer Mornar u januaru ima zgusnut raspored i čitavog mjeseca igra u ritmu srijeda - subota. Najboljem akteru sjutrašnjeg meča biće uručen pehar na kojem piše: "MVP memorijala 'Mićo Žugić' 2018".

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar