Opština donirala sredstva barskim školama za kupovinu sportske opreme i rekvizita

IMG c6e563703dfaee2868ae428e3d6af0bb V 

Sredstva su opredijeljena za sve osnovne i srednje škole na teritoriji opštine Bar.

Opština Bar donirala je sredstva u iznosu od blizu 6.000 eura barskim osnovnim i srednjim školama za kupovinu neophodnih sportskih rekvizita .
Sredstva su opredijeljena za sve osnovne i srednje škole na teritoriji opštine, a nabavkom nove opreme će se doprinijeti poboljšanju fizičke nastave i uslova rada, pri čemu će donacija najviše značiti učenicima u lakšem ovladavanju vještinama kroz školski sport, kao polazne tačke za razvoj barskog sporta uopšte.
Ova inicijativa predstavlja nastavak aktivnosti Opštine Bar na polju pružanja doprinosa obrazovnim i vaspitnim institucijama u Baru kroz opredjeljivanje sredstava za poboljšanje školske infrastrukture i realizaciju obrazovnih programa.
Podsjećanja radi, lokalna uprava je povodom početka školske 2023/2024.godine izdvojila namjenska budžetska sredstva u iznosu od 25.000 eura čime su još jednom potvrđena njena nastojanja da bude pouzdan partner u cilju stvaranja što boljih uslova za rast i razvoj djece i mladih.
Osim toga, u cilju efikasnijeg i olakšanog obrazovnog procesa, lokalna uprava već godinama obezbjeđuje besplatan prevoz za sve učenike barskih škola.
Opština Bar će, iako to nije u njenoj direktnoj nadležnosti, i u budućnosti nastojati da pruža podršku poboljšanju obrazovanja kao jednoj od najznačajnijih oblasti za sveukupan društveni razvoj, saopšteno je iz Opštine Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar