Saopštenje za javnost Fudbalskog kluba Mornar

fudball

Puna podrška direktoru kluba Novakoviću, nećemo dozvoliti pritiske na rad stručnog štaba i uprave.

Na juče održanoj sjednici Skupštine kluba i Upravnog odbora donijet je jednoglasan zaključak da klub neće prihvatiti ostavku direktora kluba Mitra Novakovića, čime je na direktan i nedvosmislen način pružena podrška za dalji rad gospodinu Novakoviću, ali i svim ljudima u stručnom timu koji rezultatima i posvećenošću doprinose razvoju kluba.
Podsjećamo javnost da je Novaković, zajedno sa drugim članovima Upravnog odbora i Skupštine, još 2019. godine, u tada teškoj situaciji, preuzeo upravljanje klubom, te su svojim radom svi zajedno doprinijeli finansijskoj i takmičarskoj stabilizaciji kluba, statusu redovnog prvoligaša, sa jasnim ciljem da u periodu koji je pred nama FK Mornar ostvari svoj istorijski uspjeh, a to je plasman u evropskim takmičenjima.
Takođe je zaključeno da se neće dozvoliti da pojedinci vrše bilo kakvu vrstu pritiska na rad stručnog štaba i da je vrijeme selektivnog i pristrasnog odabira igračkog kadra daleko iza nas, jer o igračkom kadru moraju i hoće odlučivati isključivo stručni ljudi koji su u klubu, koji su odgovorni prema svom poslu i koji svakodnevno prate rad igrača u svim kategorijama.

U potpisu,Skupština FK Mornar - Upravni odbor FK Mornar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar