Uspjeh barske triatlon ekipe

dif triak 1

Otpisani osvojili treće mjesto.

Na Balkanskom šampionatu u triatlonu, održanom danas u Baru, u kategoriji štafetni triatlon 3.mjesto je zauzela ekipa iz Bara - “Povratak otpisanih”.
Ekipu su sačinjavali plivač Nikola Tepavčevic, biciklista Novak Djinović i atletičar Sergey Alekseev. Njih troje su u konkurenciji više ekipa uspjeli da se plasiraju na treće mjesto, iza dvije ekipe iz Bugarske.

dif triak 2
“Organizacija je bila na visokom nivou. Sto se plivačkog segmenta tiče Nikola je prvih 750m (1.krug) isplivao zadovoljavajuće, ali ne toliko dobro da bi ušli u igru za podijum, dok je u drugom krugu dao sve od sebe, pa po izlasku iz mora znali smo da ima nade da se borimo za plasman medju prvih 5 ekipa. Biciklistička trasa je bila jako zanimljiva i brza koju sam dobro poznavao, te sam dao svoj maksimum, i drago mi je što me je na ulicama Bara velik broj sugradjana bodrio, hvala im “- kazao je Novak Djinović .
Da se ekipa plasira na treće mjesto doprinelo je vrijeme od 34min10sec na 10 km atletičara Sergey Alekseeva .
Barska ekipa ima iskustva na ovakvim takmičenjima, pa je ranijih godina važila za jednu od najjacih ekipa, jedan period se nisu takmicili, pa su zato svoju ekipu nazvali “Povratak otpisanih”

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar