Prvi Rukometni kamp Jovanke Radičević počeo sa radom

r kamp 2 

Kamp je organizovan u dvije smjene – od 19. do 26. juna i od 26. juna do 3. jula.

https://www.facebook.com/BarOpstina/videos/203260015587802  

„Posebnu zahvalnost dugujemo suorganizatoru, Opštini Bar na čelu sa Dušanom Raičevićem koji je od prvog dana podržao moju ideju. Od srca Vam još jednom hvala na tome. Ogromnu zahvalnost dugujem Draganu Bokanu i kompaniji VOLI koji je takođe od prvog trenutka izrazio želju da nas podrži, kao što podržava mnoge sportove. Prepoznati su po tome da podržavaju mlade talentovane djevojčice i dječake, kako bi mogli da idu mojim stopama i stopama mojih kolega i koleginica. Zahvalni smo i Hipotekarnoj banci i svim ljudima koji su dio ovog kampa, a izdvojila bih svog prvog trenera Dragana Adžića, koji je ostavio ogroman utisak na moju karijeru, sa njim sam ispisala najljepše stranice crnogorskog sporta, imali smo padova, ali to je tako u sportu, ali i životu – Danas ste gore, sjutra dolje, ali sa velikom vjerom, željom i radom uvijek idete nagore„- kazla je na otvaranju proslavljeno desno krilo, koje je sa crnogorskim „lavicama” osvojilo olimpijsko srebro, te evropsko zlato i bronzu, Jovanka Radičević.

r kamp 3

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević poželio je svim učesnicima kampa dobrodošlicu u Bar, podsjetivši da je crnogorska reprezentacija upravo iz Bara kretala na velika takmičenja.

r kamp 1

U sklopu programa svečanog otvaranja, Jovanka Radičević uručila je zahvalnice predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću, vlasniku kompanije VOLI Draganu Bokanu, predsjedniku Skupštine opštine Bar Branislavu Neneziću i Hipotekarnoj banci AD Podgorica.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar