Bar: sjutra počinje rukometni kamp za talentovane rukometašice

rukomet avram 

Organizaciju kampa potpisuje NVO JR4 (Jovanka Radičević bivša rukometna reprezentativka)  i Opština Bar.

Kamp će odraditi dvije smijene učesnica, prvu od 19 do 26 juna, i druga od 27 juna u trajanju sedam dana.

Na kampu , prema dostupnim informacijama uzeće učešće baranke Anastasija Golić -pivot, Staša Mandić- desno krilo, Tijana Ćetković- srednji bek , Andrea Joksimović- lijevi bek, Anja Bujkovic - desno krilo, i kako nezvanično saznajemo, sve prvotimke Barskog Mornara 7.

Učesnice kampa okupiće se na prozivku sjutra od 11 do 12 časova u hotel Princess u Baru.

Da podsjetimo,
Opština Bar biće domaćin prvog Međunarodnog rukometnog kampa za djevojčice. 

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i Jovanka Radičević potpisali su ugovor o zajedničkoj organizaciji kampa namijenjenog talentovanim djevojčicama uzrasta od 12 do 18 godina, a čija je osnovna misija da polaznice nauči novim rukometnim vještinama, da unaprijedi njihov talenat, te da ih uz stručnu edukaciju iz oblasti sporta, psihologije i zdravih stilova života podstakne na poštovanje različitosti, razvoj timskog duha i saradnje. On je izrazio uvjerenje da će kamp doprinijeti popularizaciji već snažno utemeljene rukometne priče u gradu , te da će postati tradicija kojom će se Bar u budućnosti ponositi. 

Jovanka Radičević, najbolji strijelac crnogorske rukometne reprezentacije i najbolje desno krilo svijeta u ženskom rukometu rekla je da je posebno zadovoljna zbog činjenice da je upravo Opština Bar partner u organizaciji Međunarodnog kampa. „Jako sam zahvalna Opštini Bar zbog iskazane spremnosti da podrži ovaj projekat i da zajedno stvaramo neke nove mlade „lavice“ za koje sam sigurna da će jednog dana nastupati u najljepšem dresu crnogorske reprezentacije. Prepoznali smo grad Bar kao grad sporta, a moje lično iskustvo je takvo da smo na sva velika takmičenja polazili upravo iz Bara i vraćali se sa sjajnim rezultatima. Zbog toga vjerujem da će i ova moja nova rukometna priča biti uspješna i da će uljepšati grad Bar“, rekla je Radičević.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar