×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/habanera is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/habanera is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

habanera novogodisnja 2

U prepunoj sali Doma kulture plesni klub Habanera i Barske mažoretke organizovali su tradicionalni koncert ,,Novogodišnje čarolije''.

U programu koji je trajao nešto više od sat vremena publika među kojom je bio veliki broj djece , sa oduševljenjem je propratila kompletan zabavni program.Smjenjivali su se na sceni najmlađi i najslađi plesači,koji su izveli vrlo zanimljive koreografije poput Pipi duge čarape, Male Vještice, Alise u zemlji čuda, dok su stariji izveli atraktivne koreografije latina ,street show i hip hop stila .

Vrlo uspjesne u svom nastupu bile su i Barske mažoretke koje su izvele koreografije sa pom ponima i štapom. Plesni parovi izveli su koreografije standardnih i latino plesova , dok su na kraju programa svi učesnici zajedno na sceni otpjevali novogodišnju pjesmu.

Uz predivnu scenografiju sa novogodišnjim motivima, program su vodili Šanta Panta i Djeda Mraz ,dok su gosti koncerta bile solistkinje Jana Milic i Diana Zabiiako.
Veoma smo zadovoljni i srećni što je koncert bio predivan a sve to zahvaljujući našim članovima, ali zahvalnost dugujemo i njihovim roditeljima na neizmjernoj podršci. Zadovojlni smi i posjećenošću koncerta,koja nas nije iznenadila jer okupljamo veliki broj djece i mladih koji vole ples zbog njegove kulturne, sportske i umjetničke vrijednosti.

Novogodišnjom čarolijom svim članovima, roditeljima i građanima Bara poželjeli smo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Fotografije našeg prijatelja Sergeja Zabijaka, vjerujemo, potvrdiće našu skromnu ocjenu daje Habanera još jednom oduševilabarsku publiku. Uživajte:

{galerija}obale/2016/12/habanera{/galerija}

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Crna Gora je trenutno bez oboljelih od koronavirusa i u ovom trenutku nema ni aktivnih slučajeva...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar