×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/habanera is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/habanera is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

habanera novogodisnja 2

U prepunoj sali Doma kulture plesni klub Habanera i Barske mažoretke organizovali su tradicionalni koncert ,,Novogodišnje čarolije''.

U programu koji je trajao nešto više od sat vremena publika među kojom je bio veliki broj djece , sa oduševljenjem je propratila kompletan zabavni program.Smjenjivali su se na sceni najmlađi i najslađi plesači,koji su izveli vrlo zanimljive koreografije poput Pipi duge čarape, Male Vještice, Alise u zemlji čuda, dok su stariji izveli atraktivne koreografije latina ,street show i hip hop stila .

Vrlo uspjesne u svom nastupu bile su i Barske mažoretke koje su izvele koreografije sa pom ponima i štapom. Plesni parovi izveli su koreografije standardnih i latino plesova , dok su na kraju programa svi učesnici zajedno na sceni otpjevali novogodišnju pjesmu.

Uz predivnu scenografiju sa novogodišnjim motivima, program su vodili Šanta Panta i Djeda Mraz ,dok su gosti koncerta bile solistkinje Jana Milic i Diana Zabiiako.
Veoma smo zadovoljni i srećni što je koncert bio predivan a sve to zahvaljujući našim članovima, ali zahvalnost dugujemo i njihovim roditeljima na neizmjernoj podršci. Zadovojlni smi i posjećenošću koncerta,koja nas nije iznenadila jer okupljamo veliki broj djece i mladih koji vole ples zbog njegove kulturne, sportske i umjetničke vrijednosti.

Novogodišnjom čarolijom svim članovima, roditeljima i građanima Bara poželjeli smo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Fotografije našeg prijatelja Sergeja Zabijaka, vjerujemo, potvrdiće našu skromnu ocjenu daje Habanera još jednom oduševilabarsku publiku. Uživajte:

{galerija}obale/2016/12/habanera{/galerija}

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Policija u Baru podnijela nadležnom sudu za prekršaje zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Art  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar