×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/ng2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2016/12/ng2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

druga noc 3 1

Žestoka bura nije otjerala publiku sa Trga Vladimira I Kosare druge noći Novogodišnjeg hepeninga.

Barane je prvo tradicionalnim igrama sa Balkana zagrijao folklorni ansambl Rumija nakon čega je uslijedio muzički program u kojem su nastupili Haris Babajić i njegov bend, Stefan Stešević, Ema Čivović I na kraju Ibrahim Ibro Mekić.

“Čast je biti dio ovog projekta, i sve pohvale TOB i Opštini Bar. Kada nastupaš u svom gradu, odgovornost je uvijek veća, ali je i srce punije. Uskoro objavljujem novi singl, bićete blagovremeno
informisani” prokomentarisala je nakon sjajnog nastupa Ema Čivović.

Naravno ni ove noći nije izostao vatromet.

Trg Vladimira I Kosare narednih dana dodatno e zablistati a organizator manifestacije uputio je još jedan poziv građanima da ukrašavanjem balkona doprinesuatraktivnijem izgledu grada.

Večeras će na Trgu nastupiti KUD “Sveti Jovan Vladimir”, Savo Perović, rock grupa “Grimm” i “Tata Mata Bend”. Za uvertiru će se pobrinuti grupa barskih DJ-eva.

{galerija}obale/2016/12/ng2{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Crna Gora je trenutno bez oboljelih od koronavirusa i u ovom trenutku nema ni aktivnih slučajeva...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar