xx festival vina

Na pragu smo vrijednog jubileja velike poljoprivredno-turističko-kulturne manifestacije-Festivala vina i ukljeve koji će uskoro na Virpazaru proslaviti 20.izdanje.

Ovaj festival je dao nemjerljiv doprinos valorizaciji i afirmaciji crnogorskog vinogradarstva i vinske sorte Crmnički vranac, takođe i razvoju turizma u čitavoj regiji Skadarskog jezera.

“Kao i svake godine, festival organizuju Mjesna zajednica Crmnica, Udruženja vinogradara i vinara Crmnice i Dani Skadarskog jezera a pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Turističke organizacije Bar. Održavanje Festivala je planirano za 10. i 11. decembar ove godine, ukoliko vremenske prilike to dozvole”, kazao je za Jedro predsjednik Odbora MZ Crmnica Đuro Pejović.

I ove godine organizator raspisuje konkurs za najbolju pjesmu o vinu, na kojem će biti dodijeljene tri nagrade. Radove treba slati do trećeg decembra u tri otkucana primjerka pod šifrom, a rješenje šifre u posebnoj koverti, na adresu Mjesna zajednica Crmnica, Virpazar, sa naznakom Za konkurs.

Prijave za učešće na tradicionalni Festival vina mogu se dobiti u MZ Crmnica, a za sva bliža obaveštenja zainteresovani se mogu obratiti svakog radnog dana od 08-16 časova na tel. 020/711-129.

Posljednje vijesti

Thumbnail Nepoznati počinioci u noći između 19. i 20. februara iscrtali su na zidinama tvrđave Tabija iz XIX...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

cerovo

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar