Međunarodni sajam turizma LORIST u Novom Sadu

nsad 1

Stručna služba TO Bar javlja.

Turistička organizacija Bar predstavila je ponudu grada na 52. međunarodnom sajmu turizma „LORIST“ koji se održava u Novom Sadu od 03. do 05. oktobra 2019. godine, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom i lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Podgorice, privrednim društvom „Skijališta Crne Gore“ kao i predstavnici turističke privrede Budve: HG „Budvanska rivijera“ i hoteli „Mediteran“ i „Park“ . Organizator nastupa na ovom sajmu je Turistička organizacije Budve. Kao i prethodnih godina na crnogorskom štandu svakodnevno se održavao bogat kulturno zabavni program u cilju što bolje promocije.

nsad 2

Posjetiocima sajma podijeljen je reklamno- propagandni materijal barske opštine, a promovisane su i zimske manifestacije „Koštanijada“ u Ostrosu, „Maslinijada“ u Starom Baru i „Festival vina i ukljeve“ u Virpazaru.

Prvog dana sajma organizovan je i susret sa predstavnicima medija i turističkih agencija Vojvodine, među kojima su se našli najeminentniji mediji Vojvodine i Srbije: RTV, RTS, Pink, predstavnici Color Press Group, Turistička prizma, Hedonist i dr.

nsad 3

Sajam turizma “LORIST”, prema procjenama organizatora, okupio je više od 30 000 posjetilaca, 450 firmi iz zemlje i inostranstva, instituciija i organizacija iz 20 zemalja i 700 predstavnika medija.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar