šušanj mrak 1

Šušanjska noć, primorska fešta od ribe i vina, okupila je u srijedu veće na platou ispred plaže Žukotrlica veliki broj mještana i turista koji su u muzici i domaćim specijalitetima uživali do kasno u noć.

Organizator ove fešte je MZ Šušanj uz pokroviteljstvo i podršku Opštine Bar i Turističke organizacije Bar kao i brojni drugi preduzetnici i privrednici.

šušanj mrak 4

Cilj ove fešte je promocija ovog kraja kao i upoznavanje brojnih turista sa kulturom i običajima i njeno očuvanje od zaborava.

U programu su nastupili klapa Jedinstvo i Padrino bend iz Bara, a zvijezda večeri bila je pjevačica narodne muzike Ana Bekuta.

šušanj mrak 2

Folk zvijezda je priredila noć za pamćenje više hiljadama ljudi koji su na otvorenom pjevali njene najveće hitove od početka pa do kraja.

šušanj mrak 3

Na brojnim štandovima bili su izloženi barski suveniri i gastro specijaliteti po kojima je Šušanj poznat, a posjetiocima je besplatno dijeljena riba i vino.

Feštu od ribe i vina otvorili su u ime organizatora predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik MZ Šušanj Pešo Glavanović.

dug tob

Posljednje vijesti

Thumbnail Policijski službenik M.L. (41) koji je zadobio povrede od vatrenog oružja je preminuo u...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  Sport  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar