spilla 1

I ove godine se slavilo “Pod Spilama”. Pozivu organizatora druženja se odazvalo oko 120 zvanica, koji su u prijatnoj atmosferi, uz muziku i pjesmu dočekali zoru.

Zvanicama i gostima se sredinom večeri obratio u ime organizatora Miodrag Miško Mijović, koji je svima poželio puno zdravlja, sreće i uspjeha. On je tom prilikom podsjetio da je prvo druženje organizovano davne 1974. godine, tj. da su ovo 45 organizovane večeri /bez prekida/, sa vjerom da će iste dugo trajati na zadovoljstvo svih.

spilla 2

Potom se zvanicama obratio i Predsjednik Opštine g.din Dušan Raičević, koji je pozdravio prisutne, zaželio zdravlje i sreću svim učesnicima druženja, sa željom da se ovo druženje nastavi za mnoga buduća vremena.

Zvanicama se obratio i g. din Milo Vukčević /najstariji i stalni učesnik ovog druženja/, takođe sa najboljim željama i porukama, ističući činjenicu da Bar baštini međunacionalno i među vjersko uvažavanje i poštovanje od davnina, i da to mladi ne zaborave nego da u tom smislu i nastave kao starije generacije.