charli kolica

Pročitala sam na Čarlijevom FB profilu njegovu objavu, da mu je zbog fizičke nemogućnosti tj.slabosti ruku,viška kilograma i starosti, otežano da vozi obična invalidska kolica- piše Sehida Seka Bajramović na svojoj FB strani i pokreće akciju da se nabavi elektro specijalizovani-namjenski skuter za Čarlija.

Teška je situacija Čarlija, koji se cijelog života bori se sa cerebralnom paralizom ,samim saznanjem da će sve manje biti medju nama,da više neće moći aktivno pratiti i biti aktivan u našim dješavanjima u gradu,da je zapao ponovo u poteškoće kretanja.

Mislim da malo ljudi zna za ovu potrebu Čarlija I da je naš Čarli zaslužio da dobije donacijama ovaj skuter I bude još dosta godina prisutan u građanskom aktivizmu!-piše Seka.
Seka,nadalje piše:”Pokrećem akciju da se Čarliju prikupi novac za ovaj skuter! Novac možete ostaviti u Narodnoj kuhinji Bar.

Skuter koji mu je neophodan košta oko hiljadu eura. Ako želite da pomognete u nabavci ovog pomagala, otvoren je I žiro račun kod Erste banke na koji možete uplatiti novac: 540-32021113-77 na ime Božidar Nikolić.

Baneb dugi

Posljednje vijesti

Thumbnail U Beograd je doputovalo 232  crnogorskih studenata na dva besplatna leta crnogorske nacionalne...
Više u kategorijama: Info  More  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar