kapija

Za Stari grad Bar turisti, bilo individualni, bilo u grupi, plaćaju ulaz 2 evra, a za Staru maslinu jedan evro


Izletničku taksu godinama plaćaju organizovane grupe turista koji posjećuju Stari grad Kotor i Cetinje. Od 20.maja izletničku taksu, grupe će plaćati i za obilazak Starog grada Budva

Piše: Biljana Dabić

Sve organizovane grupe turista koje posjećuju Stari grad Budva u obavezi su da od 20.maja plaćaju izletničku taksu. Cijena izletničke takse je jedan evro.

Izletnička taksa naplaćivaće se svakom posjetiocu/turisti koji u okviru organizovanih grupa posjećuju turistički lokalitet Stari grad Budva.

-Izletničku taksu neće plaćati djeca do 12 godina, lica sa teškim čulnim i tjelesnim smetnjama, učesnici školskih ekskurzija, odnosno učenici i studenti čiji boravak organizuju škole i fakulteti u okviru redovnih programa održavanja obrazovnih, sportskih i kulturnih manifestacija, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama oslobođeni plaćanja taksi i koji organizovano, preko zvaničnih humanitarnih organizacija, dolaze radi pružanja humanitarne pomoći, gosti smješteni u turističkim kapacitetima koji se nalaze na teritoriji opštine Budva, koji su već platili boravišnu taksu; Lica iz stava 1 ovog člana ne plaćaju izletničku taksu ako podnesu dokaz o ispunjavanju uslova iz stave 1 ovog člana (potvrda obrazovne institucije, ljekara ), saopšteno je iz TOB.

Alegra dugi

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar