po9

Na reprizi dočeka Nove godine u Baru, svirali su Perper i Plavi orkestar.

"Kalimo se godinama već, navikli smo na svakakve uslove. Poslije, prije nekolike godine, minus 24 u Pljevljima, ovo je noćas zaista kao na Floridu da smo. Zadovoljstvo je svirati ponovo u Baru. Nadam se da ćemo i u nekim toplijim danima jer ipak ovo vrijeme dosta ljudi ostavi kod kuće, ali evo oni koji vole ono što radimo nadam se da će biti sa nama i da će uživati noćas" kazao je nakon nastupa kultnog crnogorskog benda Nikola Radunović iz Perpera .

Nakon otkazanog koncerta Plavog orkestra prošle godine u Baru zbog nevremena, Saša Lošić je počeo koncert riječima "Drago bude čovjeku kad održi obećanje".

"Moji utisci su fantastični. Ja sam imao u jednom momentu osjećaj da je na našem koncertu došla neka nova generacija koja se potpuno razumije sa nama, starom generacijom. Oni potpuno osjećaju našu muziku i poruke koje želimo poslati, tako da je večeras bilo puno energije i ljubavi u zraku što je na kraju inspirisalo i nas kao bend da posle pet hiljada koncerata damo sve od sebe" kazao je Saša Lošić.FOTO: TOB/Dejan Senić 

Posljednje vijesti

Thumbnail Područne jedinice i filijale za građanska stanja i lične isprave u Ministarstvu unutrašnjih...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar