po9

Na reprizi dočeka Nove godine u Baru, svirali su Perper i Plavi orkestar.

"Kalimo se godinama već, navikli smo na svakakve uslove. Poslije, prije nekolike godine, minus 24 u Pljevljima, ovo je noćas zaista kao na Floridu da smo. Zadovoljstvo je svirati ponovo u Baru. Nadam se da ćemo i u nekim toplijim danima jer ipak ovo vrijeme dosta ljudi ostavi kod kuće, ali evo oni koji vole ono što radimo nadam se da će biti sa nama i da će uživati noćas" kazao je nakon nastupa kultnog crnogorskog benda Nikola Radunović iz Perpera .

Nakon otkazanog koncerta Plavog orkestra prošle godine u Baru zbog nevremena, Saša Lošić je počeo koncert riječima "Drago bude čovjeku kad održi obećanje".

"Moji utisci su fantastični. Ja sam imao u jednom momentu osjećaj da je na našem koncertu došla neka nova generacija koja se potpuno razumije sa nama, starom generacijom. Oni potpuno osjećaju našu muziku i poruke koje želimo poslati, tako da je večeras bilo puno energije i ljubavi u zraku što je na kraju inspirisalo i nas kao bend da posle pet hiljada koncerata damo sve od sebe" kazao je Saša Lošić.FOTO: TOB/Dejan Senić 

Posljednje vijesti

Thumbnail Sve je spremno za premijeru predstave “Balkanska carica“ koja je najavljena za ponedeljak u Starom gradu...
Više u kategorijama: Art  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar