bbaabbaa

Aco Pejović drugi put ove godine održao spektakularan koncert u Baru za koji su sjajnu uvertiru priredili Dino Beharović & D’Band i Aco Pejović.

 Zaista su pozitivni utisci. Veoma mi je drago što je danas ovdje ovoliki broj gostiju, građana, utisci su stvarno pozitivni. Kao što vidite, atmosfera je predivna, trg je ispunjen do poslednjeg mjesta. Više hiljada ljudi se večeras ovdje provodi i ja se nadam da će tako biti i u ostalim noćima novogodišnjeg hepeninga, kazao je Emil Kukalj direktor TO Bar.

"Volim da dođem u Crnu Goru, između ostalog i u Bar. Super je bilo. Ja volim Barsku publiku. Drugi put je trg da radim, ali sam radio mnogo prije toga , dosta puta , tako da nema tu greške", izjavio je Aco Pejović je nakon koncerta.

"Ja imam već dosta spremljenih i otpjevanih pjesama koje čekaju momenat da se pojave, da li uz spot ili će ovako izaći, vidjećemo. Posle ove dvije Beogradske arene, u planu su da se rade veći gradovi EX Jugoslavije, gdje u obzir može doći i Bar, pa i Podgorica, Novi Sad, Skoplje, Sarajevo, Banja Luka, biće tu puno gradova koji su planirani, da se uradi turneje", dodao je Pejović.Mladi baranin, pjevać Dino Beharović je oduševio sugrađane: "Želio bih da se zahvalim TO Bar i Opštini Bar koji su nam ustupili mjesto i dali nam do znanja da vrijedimo nešto, da budemo dio ove večeri. Mi smo već okusili Ljeto sa zvijezdama i čast nam je što smo dio ove organizacije".
Večeras nastupaju lokalni bend Akademie i Sergej Ćetković.

FOTO i VIDEO: Infobiro Montenegro

Posljednje vijesti

Thumbnail Oko 15.15 časova došlo je do kontakta  vozila na magistralnom putu kroz Sutomore. Prema prvim...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar