bbaabbaa

Aco Pejović drugi put ove godine održao spektakularan koncert u Baru za koji su sjajnu uvertiru priredili Dino Beharović & D’Band i Aco Pejović.

 Zaista su pozitivni utisci. Veoma mi je drago što je danas ovdje ovoliki broj gostiju, građana, utisci su stvarno pozitivni. Kao što vidite, atmosfera je predivna, trg je ispunjen do poslednjeg mjesta. Više hiljada ljudi se večeras ovdje provodi i ja se nadam da će tako biti i u ostalim noćima novogodišnjeg hepeninga, kazao je Emil Kukalj direktor TO Bar.

"Volim da dođem u Crnu Goru, između ostalog i u Bar. Super je bilo. Ja volim Barsku publiku. Drugi put je trg da radim, ali sam radio mnogo prije toga , dosta puta , tako da nema tu greške", izjavio je Aco Pejović je nakon koncerta.

"Ja imam već dosta spremljenih i otpjevanih pjesama koje čekaju momenat da se pojave, da li uz spot ili će ovako izaći, vidjećemo. Posle ove dvije Beogradske arene, u planu su da se rade veći gradovi EX Jugoslavije, gdje u obzir može doći i Bar, pa i Podgorica, Novi Sad, Skoplje, Sarajevo, Banja Luka, biće tu puno gradova koji su planirani, da se uradi turneje", dodao je Pejović.



Mladi baranin, pjevać Dino Beharović je oduševio sugrađane: "Želio bih da se zahvalim TO Bar i Opštini Bar koji su nam ustupili mjesto i dali nam do znanja da vrijedimo nešto, da budemo dio ove večeri. Mi smo već okusili Ljeto sa zvijezdama i čast nam je što smo dio ove organizacije".
Večeras nastupaju lokalni bend Akademie i Sergej Ćetković.

FOTO i VIDEO: Infobiro Montenegro

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Kad čovjek voli posao koji radi ne broji godine, ni života, niti staža.
Više u kategorijama: Obale  More  Obale  Info  

baneb reklama

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti