pejovic aco 6

Petak 3. avgust 2018. Barani i njihovi gosti pamtiće po burnoj noći u kojoj je održan prvi primorski fitnes festival u Crnoj Gori nazvan “Bar može sve”, a nakon toga peti po redu koncert Ljeta sa zvijezdama.

Da kolorit na Šetalištu Kralja Nikole bude živopisniji doprinijeli su i štandovi sa podrumijskim jestivim specijalitetima, crmničkim vinima, suvenirima...

Zvijezda večeri bio je srpski folker Aco Pejović, koji je muzički hepening produžio do 2 sata iza ponoći na oduševljenje više hiljada gledalaca koji su u jednom trenutku “okupirali” prostor od Planet Bara do pred početak korzoa, ali i trotare prema Nimontu i Kultunrom centru.

Idemo redom: Gužva je počela sa fitnes festivalom čiji je pokretač nekadašnja državna šampionka i atletska reprezentativka Tamara Vojvodić. Iako je počeo sa malim zakašnjenjem, dobra energija na festivalu brzo je ovladala na platou ispred Planeta.

Vježbanje Tamare i članova City fitnes kluba iz Nikšića koji su bili glavni gosti festivala, ali i mališana iz Džiu Džicu, Dejane Mrvoš iz Beograda, plesnog ansambla Habanera i drugih, ispratilo je više od hiljadu gledalaca.

Atmosferu je potom dodatno zagrijao naš najbolji folk sastav – Padrino bend da bi se na binu oko 23 sata popeo jedan od najpopularnijih folkera regiona Aco Pejović.

“Bura” je stigla iza ponoći kada je Pejović sa svojih prešao na najveće folk hitove bivše Jugoslavije. Otpjevao je maestralno “Svirajte noćas” Tome Zdravkovića, “Sunce ljubavi” Džeja Ramadanovskog, “Da se opet rodim” Sinana Sakića, Manjifikovu “Pukni zoro”...

Na posleponoćnom repertoaru slavnog pjevača našli su se i pop i rok hitovi Željka Joksimovića, Zdravka Čolića, Željka Bebeka, Plavog orkestra (nadahnuto je otpjevao “Bolje biti pijan nego star”)...

UŽIVAJTE U FOTOGALERIJI:

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti