Regionalni vodovod isporučuje više vode za 21 odsto!

bolje sister

Iz Regionalnog vodovoda se danas isporučuje 21% više vode nego prošle godine na isti dan.


Opštinama na Crnogorskom primorju danas se isporučuju veće količine vode za 21% u odnosu na isti dan 2017. godine, odnosno 32% je u odnosu na 2016.g.
Ovi podaci dobijaju još više na značaju ako se zna da ViK Ulcinj i ViK Herceg Novi u ovom trenutku ne preuzimaju još uvijek vodu iz Regionalnog vodovoda, što još više naglašava činjenicu da se iz RVS isporučuje veća količina nego prethodnih godina.


Sa ViK Herceg Novi i ViK Ulcinj smo usaglasili skoro sva pitanja i očekujemo njihovo potpisivanje do kraja juna .
Turistička sezona je otpočela bolje i od prošlogodišnje, ako se uzmu u obzir podaci o isporuci vode iz regionalnog vodovodnog sistema lokalnim vodovodnim preduzećima.


Rekordi u isporuci vode koje naše preduzeće kontinuirano bilježi posljednjih godina, najbolje govore u prilog tvrdnji da je regionalni vodovodni sistem najznačajniji infrastrukturni projekat koji je Vlada Crne Gore realizovala nakon obnove nezavisnosti, koji je donio ogroman napredak u razvoju Crnogorskog primorja i države Crne Gore.


Upravo zahvaljujući regionalnom vodovodnom sistemu, najznačajnija privredna grana u Crnoj Gori – turizam, nesmetano se odvija, a benefiti koje u tom smislu ostvaruju i stanovnici Crnogorskog primorja i turisti koji ovaj predio posjećuju, zaista su nemjerljivi-dobili smo saopštenje od Informativna službe Regionalnog vodovoda,

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar