Saopštenje: Radionica plesa sa vatrom

sonja vatra

Radionica se održava u Baru, 20.04. od 17:00 - 19:30 u parku Šumice.

Sonja Vojvodić iz Bara, koja se bavi plesom sa vatrom i nastupa širom Crne Gore i regiona, odlučila je da podijeli svoje znanje i iskustvo na radionici u Baru, 20.04. od 17:00 - 19:30 u parku Šumice.

Polaznici radionice, imaće priliku da nauče osnove rada sa vatrom i da usavrše vještine poput motorike, koordinacije i koncentracije, koje su potrebne za to.

Nakon 2 sata treninga, polaznici će imati priliku da se oprobaju u radu sa vatrom, na plaži, u sigurnim uslovima, a na kraju će Sonja izvesti performans za sve prisutne! Potreba za radionicom nastala je iz želje da proširi ekipu sa kojom nastupa jer kako kaže, vatreni šou izgleda najbolje kad se izvodi u grupi i porasla je potražnja sa takvim vidom nastupa! Ukoliko ste zainteresovani da probate nešto novo i upoznate svog unutrašnjeg vatrenog plesača/plesačicu, pišite na facebook Sonja Vojvodić ili instagram profil @sol_fira , kako biste saznali šta vam je sve potrebno da biste prisustvovali i rezervisali svoje mjesto na radionici, saopštila je za javnost Sonja Vojvodić.

Stavovi izraženi u bilo kom saopštenju na portalu Jedro su stavovi potpisnika saopštenja i ne odražavaju nužno uredničku politiku Jedra.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar