Opština Bar započinje novi program...

roditeli

Obuka za odgovorno roditeljstvo.

Opština Bar, u sklopu aktivnosti predviđenih Lokalnim planom socijalne i dječje zaštite i unapređenja socijalne inkluzije, započinje sa sprovođenjem programa “_Obuke za odgovorno roditeljstvo_”. Program se sastoji od 6 radionica u pojedinačnom trajanju od 3 sata, koje će biti održavane jednom sedmično. Radionice su namijenjene roditeljima, prvenstveno djece tinejdžerskog uzrasta, a imaju za cilj jačanje kompetencija i vještina za odgovorno i pozitivno roditeljstvo.Vještine stečene na radionicama trebalo bi da dovedu do smanjenja negativne roditeljske prakse, do uspostavljanju zdravih relacija između roditelja i djece, kao i do prevencije i smanjenja problema u ponašanju djece tinejdžerskog uzrasta. Radionice će voditi Dragana Pešić, socijalna radnica, porodično-sistemska psihoterapeutkinja pod supervizijom, medijatorka pri Centru za alternativno rješavanje sporova i trenerica medijske pismenosti. Radionice su interaktivne i iskustvene, a poslije svake radionice moguće je da roditelji, ukoliko imaju potrebu, obave i individualno savjetovanje sa trenericom.
Prijavljivanje zainteresovanih za pohađanje Obuke vrši se putem mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prijava treba da sadrži osnovne lične podatke roditelja koji se prijavljuje, kao i podatke o broju i uzrastu djece. Rok za slanje prijave je 29.03.2024.godine. Broj mjesta je ograničen.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana od 8 do 14 sati u Kancelariji za socijalno staranje (kancelarija br.209) ili putem telefona br. 030/301-493.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar