Bergo rasplamsao “mornarski” duh Kraljevske plaže

KP 7

Proljetos smo pisali o dolasku švedskog revolucionarnog proizvoda podnih podloga Bergo u Bar. U međuvremenu, ovim podlogama obloženo je više prostora u našem gradu a najpoznatiji je svakako kompleks Kraljevska plaža kraj šetališta Kralja Nikole koji je obložen ovim podlogama i u unutrašnjenm ali i spoljašnjem dijelu.

Dva mjeseca nakon rekonstrukcije ovaj plažni restoran postao je dodatno prepoznatljiv i zbog Bergo pločica.

Tome je doprinijela plavo-bijela boja podloga koja se sjajno uklopila u ambijent ali je donijela i veću uočljivost kada se prilazi objektu. Za to zasluge idu vlasniku restorana i plaže Đorđiju Pavićeviću koji je insisitrao da bude takav mornarski kolorit, prije svega zbog asocijacije na KK Mornar. Bergo podloge su, ispostavilo se, pojačale taj mornarski efekat koji daju i mobilijar plaže i restorana”, objašnjava Sergej Perić iz kompanije Monte Glow koja je eksluzivni uvoznik i distributer Bergo podloga.

Pored mornarskog imidža koji je dobijen plavo-bijelim koloritom Bergo pločica, Kraljevska plaza dobila je i sjajno rešenje za plažne staze koje su pokrivene ovim podlogama.

Ove podloge ne gube boju, ne deformišu se na suncu i pod dejstvom vode, a spajaju se po principu klik-klak, bez šarafa, lijepljenja itd što je za ovu namjenu jako zgodno”, dodaje Perić koji podsjeća da je revolucionarnost ovih podloga upravo u tome što su se pokazale kao izvrsno rešenje za podove u baštama, košarkaške i druge sportske terene, terase, ugostiteljske objekte, igrališta, fitness vježbaonice, dječje igraonice, putničke brodove, čak i garaže...

U Kraljevskoj plaži dolazi do izražaja upravo ta univerzalnost jer se vidi kako su adekvatno rešenje i za unutrašnji prostor, ali i za pristupne i spoljnje prostore, bašte itd”, dodaje on.

FOTO: Sergej Zabiako

{galerija}obale/2017/7/bergokp{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar