Osvjetljena led svjetlom Zelena pijaca

svetla pjace

Zamjenjena kompletna rasvjeta...

U okviru Sektora Javne Usluge, radne jedinice Pijace, sa zadovoljstvom saopštavamo da su uspješno okončani radovi na zamjeni kompletne rasvjete u objektu Zelene pijace. Umjesto postojeće rasvjete, sada je postavljena moderna LED rasvjeta, što je donijelo brojne prednosti.

Nova led rasvjeta unaprijedila je vidljivost u cijelom objektu Zelene pijace, stvarajući svjetlije i ugodnije okruženje za prodavce i kupce. Osim što pruža izvanrednu osvjetljenost, led rasvjeta je ekološki prihvatljiva i energetski efikasna. To znači da će se smanjiti troškovi električne energije, čineći ovaj objekat ekonomičnijim za upotrebu.

Takođe, led rasvjeta ima dugotrajnost i zahtijeva manje održavanja u poređenju s tradicionalnim sijalicama. Ovo će smanjiti potrebu za čestim zamjenama i održavanjem, čime se dodatno štedi na troškovima.

Svi ovi faktori zajedno čine novu led rasvjetu pravim izborom za osvjetljavanje Zelene pijace, unaprijeđujući ne samo estetiku prodajnog ambijenta već i doprinoseći efikasnijem i održivijem upravljanju energijom, saopšteno je iz Komunalnih djelatnosti Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar