Opština Bar: Predložite kandidate

24 nagrada

Otvoren javni poziv za predlaganje kandidata za opštinsku nagradu “24. Novembar”.


Na osnovu Odluke o ustanovljavanju i dodjeljivanju javnih priznanja i zvanju počasnog građanina (“Sl. list CG – opštinski propisi”, br. 32/09), Žiri za dodjelu nagrade “24. novembar” je obavio sljedeći Javni poziv:

1. Pozivaju se građani, preduzeća, ustanove, nevladine organizacije, političke partije ili stranke i drugi subjekti sa sjedištem, odnosno prebivalištem na teritoriji opštine Bar, da predlože kandidate za dodjelu nagrade “24. novembar”, koja se kao poseban oblik priznanja ove godine dodjeljuje povodom praznika Opštine Bar – “24. novembar – Dan oslobođenja Bara“.

2. Predlagati se mogu pravna lica i pojedinci koji imaju sjedište, odnosno prebivalište na teritoriji opštine Bar ili van nje, čija ostvarenja u svim oblastima rada i stvaralaštva u proteklom četvorogodišnjem periodu, a u izuzetnim slučajevima i u dužem stvaralačkom periodu, prema ocjeni predlagača imaju poseban značaj za Opštinu Bar.

3. Predlagati se mogu i pojedinci koji su preminuli (posthumno), kada za to postoje naročito opravdani razlozi.

4. Dosadašnji dobitnici nagrade ne mogu se predlagati kao kandidati za dodjelu nagrade, budući da se nagrada istom licu može dodijeliti samo jedanput.

5. Predlozi za dodjelu nagrade “24. novembar” podnose se u pisanoj formi sa obrazloženjem na osnovu kojeg Žiri može ocijeniti vrijednost ostvarenih rezultata predloženog kandidata, najkasnije do 1. novembra 2023.godine.

6. Predlozi se dostavljaju na adresu Skupštine opštine Bar, 85000 Bar, Bul. Revolucije br. 1, sa naznakom “Žiriju za dodjelu nagrade 24. novembar”.

7. Za sva druga pitanja odgovore možete ostvariti pozivom na kontakt telefon 030-301-427, faksom 030-301-428, ili e-mailom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar